Toggle navigation
UNIVERSIDAD NACIONAL
JOSÉ FAUSTINO SANCHEZ CARRIÓN
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
Facultad de Ingeniería Pesquera
Ingeniería Pesquera
View Item
DSpace Home
Facultad de Ingeniería Pesquera
Ingeniería Pesquera
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Elaboración de sopas deshidratadas a partir de harinas de anchovetas (engraulis ringens) arveja y quinua para el consumo humano
View/
Open
RESUMEN_TFIP_2.pdf (57.30Kb)
TFIP_02.pdf (2.122Mb)
Date
2011
Author
Rojas Ocaña, Eriberta Alejandrina
Metadata
Show full item record
Abstract
Elaboración de sopas deshidratadas a partir de harinas de anchovetas (engraulis ringens) arveja y quinua para el consumo humano
URI
http://repositorio.unjfsc.edu.pe/handle/UNJFSC/902
Collections
Ingeniería Pesquera
[74]
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics
Enlaces internos
Cómo publicar
Documentación
Reglamento y políticas
Manual de uso del Repositorio
Formatos de autorización
Sitios de interés